Chevrolet ger ägaren sinnesfrid

Även om Chevrolet Sverige har upphört med nybilsförsäljningen fortsätter vi att stödja våra Chevrolet-ägare med ett nätverk av auktoriserade verkstäder och ett brett utbud av tjänster. Läs mer nedan…

Nybilsförsäljningen avslutas

Nybilsförsäljningen avslutas

Försäljningen av Corvette och Camaro fortsätter uppåt, men andra nya personbilar från Chevrolet har upphört. Men även om försäljningen av Chevrolets bilar har upphört i Sverige kommer man att kunna köpa sportbilarna Corvette och Camaro framöver. En komplett lista över befintliga Corvette-återförsäljare finns här. Som Chevrolet-kund kan du vara säker på att Chevrolet kommer att stå till tjänst för dig och ditt fordon i framtiden.

Auktoriserade verkstäder

Auktoriserade verkstäder

Även om Chevrolet upphör med nybilsförsäljningen i Europa finns vi fortfarande där för att serva och reparera din bil i framtiden genom vårt nätverk av auktoriserade reparatörer. De kommer att fortsätta att ge service och leverera Chevrolets originaldelar för Chevrolets fordon på samma sätt som idag. Omkring 2 000 Chevrolet-serviceställen kommer att fortsätta att arbeta i Väst- och Centraleuropa för att tillhandahålla dessa tjänster. I EM finns det  auktoriserade reparatörer som står redo att hjälpa dig. Du kan hitta deras adresser här:

Kontakta oss

Kontakta oss

Varför inte använda vår tjänst myChevrolet? Det gör det så mycket enklare att ta hand om din bil, med servicepåminnelser, användbar information, ÅF-information och mycket mer. Det är en tjänst som är relevant för dig och din bil och det går snabbt och enkelt att registrera sig.


Besök Opel webbplats

Besök Opel webbplats

Funderar du på att köpa en ny Chevrolet? Tyvärr är det inte längre möjligt. Men den goda nyheten är att Opel erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa, snygga bilar, utrustade med fantastisk teknik och smarta funktioner.

Användarmanual och information om  infotainment

Användarmanual och information om infotainment

Söker du prestanda- eller servicespecifikationer? Vill du få de bästa råden om hur din Chevrolet ska köras och underhållas? Allt detta och mer därtill står i bilens ägarhandbok. För att läsa broschyren i PDF-format kan du behöva ladda ned Adobe Acrobat Reader.

I slutet av fordonets livslängd

I slutet av fordonets livslängd

Allting tar slut någon gång. Vi är säkra på att din bil kommer att tjäna dig väl och vara ett nöje att köra i många, många år, men vi vet att det en dag är det dags att ta farväl.  Hos Chevrolet uppfyller vi våra lagliga skyldigheter – förutom att vi är engagerade i återvinning. Vi tar tillbaka ditt uttjänta fordon utan kostnad för dig*, så att upp till 85 % av den gamla bilen kan återanvändas på något sätt. Vi tar också emot Daewoo-modeller.


Chevrolets assistanstjänst i Europa

Chevrolets assistanstjänst i Europa

Kör med en fullständig känsla av trygghet dygnet runt alla dagar i veckan. Om bilen går sönder gör Chevrolets assistanstjänster i Europa allt de kan för att du ska nå din destination snabbt och utan problem. Assistanstjänsten är aktiv i 36 månader efter att du registrerar din nya Chevrolet. Tjänsten finns tillgänglig i fler än 40 europeiska länder och är perfekt när du planerar en bilsemester.

Garanti

Garanti

Chevrolet vill att ditt bilägande ska vara problemfritt. Från den stund du köper en av våra bilar och så länge garantin för serviceunderhåll gäller vill vi att allt ska fungera smidigt och bekvämt utan några dolda kostnader, så att du får god valuta för dina pengar. Våra bilar är visserligen mycket tillförlitliga men om du skulle få problem så finns det fler än 70 servicepartners i Sverige du kan vända dig till.