Chevrolet Captiva, 7-sitsig crossover

Chevrolet Captiva information och support

Du kanske redan vet att Chevrolet snart kommer att avsluta försäljningen av nya bilar i Europa. Men våra auktoriserade Chevrolet-verkstäder kommer fortsatt att kunna erbjuda support till alla kunder med service och underhåll av fordon. Dessutom – med hjälp av Opel, vår GM-partner i Europa – kommer vi ändå att kunna hjälpa dig hitta den bil du letar efter. Vad du än behöver kan du hitta genom att söka igenom rubrikerna nedan.

Har du frågor om din Chevrolet?

myChevrolet – portalen för Chevrolet-ägare

Klicka här om du vill ha användarmanual och information om infotainment

Auktoriserade verkstäder

Även om Chevrolet upphör med nybilsförsäljningen i Europa finns vi fortfarande där för att serva och reparera din bil i framtiden genom vårt nätverk av auktoriserade reparatörer. De kommer att fortsätta att ge service och leverera Chevrolets originaldelar för Chevrolets fordon på samma sätt som idag. Omkring 2 000 Chevrolet-serviceställen kommer att fortsätta att arbeta i Väst- och Centraleuropa för att tillhandahålla dessa tjänster. I EM finns det auktoriserade reparatörer som står redo att hjälpa dig.Du kan hitta deras adresser här:

Auktoriserade verkstäder

Fordonsgaranti och reservdelar

Fordonsgaranti

Sinnesfrid

Chevrolet vill att du ska kunna njuta av problemfri körning. Från det att du köper en av våra bilar till service och eventuella reparationer under garantitiden vill vi att hela proceduren ska vara friktionsfri och bekväm, utan dolda kostnader. Varför kompromissa med kvalitet och betala mer? Originaldelar från Chevrolet är:

  • precisionsbyggda så att de passar perfekt i din Chevrolet eller Daewoo,
  • täckta av en två års garanti som ger dig fullkomlig sinnesfrid
  • det mest prisvärda alternativet – behåll alla papper som kommer med Chevrolets originaldelar eftersom dessa kan hjälpa dig få ett bättre pris när du säljer bilen vidare.

Kontakta din regionala Chevrolet-återförsäljare om mer information, inklusive information om specialerbjudanden.

Vill du köpa en ny Orlando?

Tyvärr är det inte längre möjligt. Våra återförsäljare i Sverige har sålt den sista av denna populära familjestadsjeep. Men den goda nyheten är att Opel kan erbjuda ett stort utbud av högkvalitativa, snygga fordon, utrustade med den senaste tekniken och häftiga funktioner. Opel Antara har många av samma funktioner och tekniker som vi har i vår Captiva, eller varför inte titta igenom hela Opels utbud och hitta den som är rätt för dig?

Opel loggan på bilens grill